eder esteban

U diplomua për marketing në Bilbao, duke jetuar në Amsterdam. Udhëtimi, shkrimi, leximi dhe kinemaja janë pasionet e mia të mëdha. Të interesuar për teknologji, posaçërisht për celularët.