Angel Gonzalez

Të apasionuar pas teknologjisë dhe gjithçkaje që lidhet me Apple. IPod Touch ishte pajisja e parë nga Big Apple që kaloi nëpër duart e mia. Pastaj u pasua nga disa gjenerata iPad, një iPhone 5, një iPhon 6S Plus ... Tinkering me pajisje, duke lexuar shumë dhe trajnim në Apple dhe thelbi i saj si një kompani më kanë dhënë përvojë të mjaftueshme për të treguar dita ditës dhe largimet e produkteve të Apple për disa vite tani.