Gonzalo R.

Arkitekt dhe geek, i apasionuar pas internetit, teknologjive të reja dhe botës së Apple. Unë vazhdimisht shkruaj dhe mësoj për evolucionin e iPhone dhe gjithçka që lidhet me këtë markë, të cilën gjithmonë jam duke e dokumentuar.

Gonzalo R. ka shkruar 669 artikuj që nga qershori i vitit 2010