Jose Alfocea

Gjithmonë të etur për të mësuar dhe dhënë mësim. Më pëlqen të raportoj për gjithçka që di, dhe kjo, shtuar me faktin se jam gjithmonë e azhurnuar në iPhone, më ndihmon të komunikoj më mirë lajmet e kësaj marke.

Jose Alfocea ka shkruar 315 artikuj që nga shtatori 2016