Nacho

Inxhinier me profesion, bloger nga profesioni. Unë e dua teknologjinë, duke kërkuar zgjidhje për problemet dhe duke shijuar MTB më të mirë me Yeti tim.

Nacho ka shkruar 976 artikuj që nga qershori 2010