Ruben Gallardo

Unë jam i apasionuar pas shkrimit dhe iPhone. Që nga viti 2005, kur u hodh në treg modeli i parë i kësaj pajisjeje revolucionare, unë kam ndjekur nga afër të gjitha veçoritë e reja që Apple ka futur në tregun e smartfonëve. Më pëlqen gjithashtu të qëndroj i përditësuar me aplikacionet, aksesorët dhe truket më të fundit për të përfituar sa më shumë nga iPhone-i im. Si një shkrimtar i Apple, jam i përkushtuar të ndaj përvojën dhe njohuritë e mia me lexuesit që duan të dinë më shumë rreth kësaj marke dhe produkteve të saj. Më pëlqen të analizoj veçoritë, avantazhet dhe disavantazhet e secilit model iPhone, si dhe t'i krahasoj ato me pajisje të tjera konkurruese. Qëllimi im është të ofroj informacion të vërtetë, objektiv dhe të dobishëm për përdoruesit e iPhone dhe blerësit e mundshëm.