Toni Cortes

Unë jam i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit, dhe Apple është marka ime e preferuar. Që kur zbulova iPhone-in e parë, jam magjepsur nga dizajni, funksionaliteti dhe cilësia e pajisjeve të tij. Apple krijon produkte që e bëjnë jetën tonë më të lehtë, më të përshtatshme dhe më argëtuese. Por është gjithashtu një univers në evolucion të vazhdueshëm, i cili na befason me çdo lëshim dhe përditësim. Për këtë arsye, më pëlqen të jem gjithmonë i përditësuar me lajmet dhe tendencat më të fundit në bllok. Jam i emocionuar të mësoj dhe praktikoj përvoja të reja me mollët e mia të vogla, nga Apple Watch te Macbook Pro, duke përfshirë iPad, Apple TV dhe AirPods. Dhe ajo që më pëlqen më shumë është ta ndaj me lexuesit e këtij blogu, ku do të gjeni komente, këshilla, truke, lajme dhe kuriozitete për botën e Apple.