Dërgoni këngë

Ju mund të përdorni formularin e mëposhtëm për të dërgoni një mesazh në ekipin tonë të shkruar me të dhëna o lidhje në lidhje me lajmetUnë e di që ju doni që ata të mbulohen në këtë blog. Nëse keni diçka për të thënë ose që dëshironi t'ju thuhet, mos hezitoni ta dërgoni atë përmes formularit.

  Pranoj Politika e përpunimit të të dhënave.

  Kur dorëzoni një formular, kërkohen të dhëna të tilla si emaili dhe emri juaj, të cilat ruhen në një cookie në mënyrë që të mos keni nevojë t'i plotësoni ato përsëri në dërgesat e ardhshme. Duke dorëzuar një formular duhet të pranoni politikën tonë të privatësisë.

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Përgjigjuni kërkesave të marra në formë
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj i shprehur
  4. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  5. Të drejtat: Hyrja, korrigjimi, fshirja, kufizimi, transportueshmëria dhe harrimi i të dhënave tuaja