FaceTime në iOS 15 do t'ju paralajmërojë nëse flisni dhe heshtni

Një nga risitë që Apple ka në iOS 15 është ajo e njoftoni përdoruesit ndërsa përpiqen të flasin kur po bëjnë një telefonatë FaceTime dhe mikrofonin e heshtin. Kjo karakteristikë mund të duket budalla për shumë përdorues, por nuk është kështu.

Shtë një lloj kujtese në formën e një njoftimi që lejon përdoruesin merrni një sinjalizim kur telefonata FaceTime është aktive duke ju kërkuar që të shtypni përsëri butonin e heshtjes së mikrofonit për t'u dëgjuar.

E vërteta është se ndryshimet e implementuara në FaceTime janë të shumta dhe të larmishme në këtë rast kemi një që na lejon të ndalojmë budallallëkun kur jemi në një thirrje FaceTime dhe kjo është Kush nuk e ka pasur kurrë atë gjë për të folur me mikrofonin të heshtur në një telefonatë normale edhe ...

Në ditët e sotme, me pandeminë koronavirus që prek të gjithë botën, thirrjet përmes FaceTime ose të ngjashme janë shumë të shpeshta, kështu që është e mundur që ndërsa jeni në një nga këto thirrje të heshtni dhe të përpiqeni të flisni, me ardhjen e iOS 15 dhe iPadOS 15 nuk do të ndodhë më me ju ose të paktën sistemi do t'ju paralajmërojë për këtë. Diçka që na befason në këtë drejtim është se për momentin në versionin beta 1 të macOS Monterey nuk e kemi këtë njoftim të disponueshëm kur përdorim FaceTime, ne imagjinojmë se Apple do ta shtojë atë së shpejti në versionet e ardhshme.


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *

*

*

  1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
  2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
  3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
  4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
  5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
  6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.