iPhone 14 Pro Max: Përshtypjet e para

Përshtypjet e para për iPhone 14 Pro Max pas shtrydhjes së të gjitha lajmeve të tij. Ishulli dinamik, kamera, ekrani gjithmonë aktiv dhe më shumë në detaje.