IPhone në media

Lëshimi i një iPhone është diçka që tejkalon çdo kufi. Doni apo jo, është referencë e padyshimtë e tregut ...

Ky është butoni i ri Home i iPhone 7

Apple prezantoi në Keynote një buton të ri Home që do të përfshihet në iPhone 7. Mos harroni se si duket ky buton i ri i shtëpisë dhe si do të funksionojë.

Podcast 8 × 01: Kryesore iPhone 7

Podkasti i parë i sezonit të tetë të Actualidad iPhone në të cilën analizojmë të gjitha lajmet që Apple ka prezantuar së bashku me iPhone 7

7 shtator orët kryesore

Pas konfirmimit zyrtar të fjalës kryesore në 7 shtator, ne ju tregojmë oraret e vendeve spanjishtfolëse dhe si mund ta ndjekim atë