iBoy, haraçi që iPod meriton

Classicbot lançon një kukull të re në Kickstarter, iBoy, e cila i kushton nderime iPod-it origjinal me shumë detaje dhe që tani mund ta porosisni.

Truket më të mira për AirPods Pro

Ne ju tregojmë gjithçka që mund të bëni me AirPods Pro tuaj, kështu që mund të përfitoni nga të gjitha funksionet e këtyre kufjeve fantastike.