mophie powerstation xxl

Ne analizojmë mophie Powerstation XXL

Nëse ajo që po kërkoni është një bateri e jashtëzakonshme në çdo mënyrë, për ta zëvendësuar në udhëtimet tuaja në prizë, mos hezitoni, keni nevojë për mophie Powerstation XXL.

Plantronics rinovon gamën e kufjeve të saj për të gjitha llojet e përdoruesve

Plantronics është një nga markat tona të preferuara për ofrimin e produkteve cilësore me çmime të arsyeshme, kështu që është gjithmonë një lajm i mirë që rinovoni plantronics tuaj rinovon gamën e saj të kufjeve pa tel me produkte të reja me çmime tërheqëse dhe garantimin e një cilësie superiore të zërit

Shiriti zanor Sonos Beam tani i disponueshëm për 449 euro

Disa javë më parë ne botuam një artikull në të cilin ju treguam produktin më të fundit që kompania Sonos kishte prezantuar, një shirit zanor për shiritin zanor The Sonos Beam për televizion tani është në dispozicion për shitje në Spanjë për 449 euro.

Logo Kryeministri Amazon

Amazon ofron për sot 21 maj

Ne zgjedhim ofertat më të mira të Amazon për aksesorët për iPhone dhe iPad, me ulje që variojnë nga 30 në 40% por që do të zgjasin vetëm deri në fund të ditës.

Foxconn njofton blerjen e Belkin

Kompania aziatike Foxconn ka njoftuar blerjen e Belkin, një nga prodhuesit kryesorë të aksesorëve të certifikuar nga Apple për iPhone, së bashku me të gjitha kompanitë që janë pjesë e saj si Wemo, Linksys dhe Phyn.

Ne mbledhim rishikimet e para të HomePod

Shfaqen rishikimet e para për HomePod dhe ne kemi zgjedhur ato më të mirat, duke numëruar përshtypjet e para pas testimit të altoparlantit të Apple në thellësi

mini pod në shtëpi

Kjo mund të jetë e gjithë familja HomePod

Imagjinoni një gamë të plotë të altoparlantëve me madhësi dhe çmime të ndryshme që do të shërbenin për të krijuar një rrjet altoparlantësh që do të ishte i pranishëm në çdo dhomë.

HomePod do të jetë në përputhje me formatin FLAC pa humbje

Përkundër faktit se Apple nuk ofron mbështetje vendase për skedarët në formatin FLAC, altoparlanti i parë i Apple mbështet jo vetëm formatin FLAC pa humbje, por edhe formatin ALAC, i cili është në pronësi të Apple dhe na ofron Ngjashmëri cilësore.