Dash Pro shkon përtej AirPods

Bragi ka prezantuar kufjet e saj të reja pa tel, The Dash Pro, me pajtueshmëri me aplikacione të palëve të treta dhe monitorim fizik

Rishikimi i folësit të Vulkkano Blast

Rishikimi i altoparlantit Vulkkano Blast, një altoparlant ideal për kur shkojmë në fushë, plazh ose pishinë, falë mbrojtjes së tij nga uji dhe pluhuri

Si të vendosni WIFI në makinë

Ne ju themi opsionet e ndryshme për të pasur WiFi dhe për të shfletuar internetin në makinë pa bërë një investim të madh ose duke ndryshuar makina. Cilat jane?

Mund kufjet: a ia vlejnë?

Kufjet dhe kufjet Beats janë bërë një nga më të preferuarat për të gjithë audiencat sot, por a ia vlejnë?

AirPods nxjerr në pah dobësitë e Apple

AirPods kanë sjellë disa nga mangësitë që Apple dhe sistemet e saj operative kanë pasur për një kohë të gjatë, duke i parandaluar ata që të përfitojnë plotësisht prej tyre.