Rastet më të mira të iPhone SE

Rastet më të mira të iPhone SE

Këto janë RASTET M B T MIRA për iPhone SE. Mbroni celularin tuaj Apple me këtë katalog mbulesash me çmimin më të mirë që do të parandalojë gërvishtjet dhe thyerjet.

Rastet më të mira për iPhone tuaj

Dëshironi të blini ose të dhuroni një rast iPhone 6s për Krishtlindje? Këtu ju japim ide për të blerë rastin më të mirë për celularin Apple.

USB C

Sa zgjat lidhësi Lightning?

Arsyet pse Apple do të ndalojë së përdoruri lidhësin Rrufeja në iPhone dhe iPad për të vënë bast në USB-C të ri tashmë të disponueshëm në MacBook 2015.

VitaStiq®

Vitastiq, iPhone ynë vishet si mjek

VitaStiq lejon iPhone tuaj të masë nivelet e vitaminave dhe mineraleve tuaja në një mënyrë jo ndërhyrëse dhe absolutisht pa dhimbje për më pak se 99 dollarë.

PinchVR

Vidhni VR, realiteti virtual në iPhone tuaj

Pinch VR është një sistem realiteti virtual gjithçka në një i kamufluar në formën e një kase për iPhone-in tonë, me një sistem inovativ të kontrollit me shumë gjeste.

Aukey Power Bank

Rishikimi i baterisë Aukey 8000 mAh

Analizë e baterisë Aukey Power Bank 8000 mAh, një produkt që do t'ju parandalojë të mbaroni autonominë në iPhone, iPad ose ndonjë pajisje tjetër.

Mbrojtës kabllor

Si të mbroni vetëtimën tuaj ose MagSafe

IVY është një mbrojtës i thjeshtë dhe efektiv për kabllon tuaj të Rrufesë ose MagSafe, me këtë pajisje shtesë nuk do të keni nevojë të blini një kabllo të re.

Shoulderpod, një kapje për iPhone 6 PLus

Shoulderpod S1 është aksesori i parë në një gamë kushtuar audiovizualit celular, ai ka tre funksione themelore, është i thjeshtë i lëvizshëm dhe i lehtë për t'u përdorur.

Pllaka është në rrugë

Pllaka është një pajisje e vogël që ju lidheni me sendet tuaja për të shmangur humbjen e tyre. Kompania njoftoi javën e kaluar, përmes Twitter, se qindra porosi po dërgohen.

Bebop Drone, quadcopter i ri Parrot

Informacioni dhe karakteristikat e Parrot Bebop Drone, quadcopter i ri i pajtueshëm me iPhone dhe iPad i pajisur me një aparat fotografik 14 Mpx.

Problemet e kabllove të rrufesë

Problemet e kabllove të rrufesë korrozive

Lidhësja e rrufesë së Apple po përjeton probleme serioze për shkak të konsumimit të tepruar që mund të jetë për shkak të lidhjeve të brendshme që tregojnë korrozion