Rastet e iPhone PureGear

Raste iPhone PureGear me Lojëra Retro

Ne analizojmë disa kopertina kurioze të PureGear në tre modele me lojëra klasike në pjesën e pasme, Amazing, Groovy dhe Të pavendosur për argëtim.

Earskinz, një mbulesë gome për EarPods

Earskinz është një mëngë gome që mbështjell EarPods për të përmirësuar komoditetin, riprodhimin e basit dhe për të përmirësuar izolimin nga zhurma e jashtme.

Kënd i gjerë

Ne testuam Olloclip për iPhone 5

Olloclip është një produkt që kombinon në një copë të vetme, tre lente të ndryshme për të përfituar plotësisht nga aftësitë e kamerës iPhone.

Këllëf baterie për iPhone 5

Këllëf i baterisë së jashtme për iPhone 5

Rishikimi i kutisë së baterisë së jashtme ultra të hollë 2800mAh për iPhone 5. Zbuloni këtë kasetë + bateri të shkëlqyeshme që është një plotësues i përsosur i Apple iPhone 5 të ri.

Mbulesë inteligjente për iPhone 5

Koncepti Smart Cover për iPhone 5

Koncepti Smart Cover për iPhone 5 i krijuar nga Adrien Olczak, një pajisje shtesë e paqëndrueshme për t’u prodhuar sot për shkak të mungesës së magneteve në iPhone.

Rishikimi TomTom III: CarKit

Tomtom lëshoi ​​dy pajisje zyrtare për iPhone dhe iPod Touch në mënyrë që të përmirësojë sinjalin GPS ...

Dualsim për iPhone tuaj me Simore

Në të vërtetë nuk ka shumë njerëz që kanë nevojë të përdorin një kartelë të dyfishtë, por ata janë si meigas, kështu që ka, hailos.

Raste druri për iPhone 3G

Sot ne ju sjellim disa mbulesa shumë origjinale për pajisjen tuaj të preferuar. Këtë herë ato janë disa kopertina origjinale ...

Aksesorë Toyota për iPhone

Falë Manuel Gómez Girona, një lexues aktual i iPhone, ky lajm i shkëlqyeshëm na vjen për blerësit e mundshëm të një ...