Rastet Nomad iPhone 14

Kutitë NOMAD iPhone 14

Ne testuam kutitë sportive dhe lëkure të markës Nomad për iPhone 14, një kombinim i mbrojtjes dhe dizajnit për telefonin tuaj

iPhone 14 Pro Max: Përshtypjet e para

Përshtypjet e para për iPhone 14 Pro Max pas shtrydhjes së të gjitha lajmeve të tij. Ishulli dinamik, kamera, ekrani gjithmonë aktiv dhe më shumë në detaje.

paratë e whatsapp

Si WhatsApp fiton para

Pak histori për të zbuluar pse WhatsApp është një aplikacion plotësisht falas pa reklama.