HOOBS Ju sjell HomeBridge pa sherr

HOOBS ju lejon të krijoni panelin tuaj të kontrollit HomeBridge në vetëm disa minuta dhe brenda mundësive të kujtdo, pa ndërlikime.

Një Apple TV i ri? Duket se jo

L0vetodream është përgjegjës për çmontimin e thashethemeve që pretendonin se nesër mund të shohim një TV të ri Apple.