NextVR

Apple konsideron blerjen e NextVR

NextVR mund të jetë blerja e radhës e Apple për të përmirësuar sistemin e saj të realitetit të shtuar ose teknologjitë e drejtuara drejt atij segmenti

iBoy, haraçi që iPod meriton

Classicbot lançon një kukull të re në Kickstarter, iBoy, e cila i kushton nderime iPod-it origjinal me shumë detaje dhe që tani mund ta porosisni.

Truket më të mira për iOS 13

Ne ju tregojmë truket më të mira për të trajtuar iOS 13 si një ekspert dhe që nuk zënë tituj të mëdhenj në vlerësime.