Bashkëthemeluesi i fundit i Siri Lë Apple

Asistenti i Apple Siri nuk ishte një krijim i vetë kompanisë, por u ble disa vjet më parë, nga një grup zhvilluesish, i fundit nga tre krijuesit e asistentit virtual të Apple, Siri, sapo është larguar nga kompania, pretendon ai, për personal arsye.

Fortnite

Sheshi i Lojërave Fortnite do të kthehet nesër

Fornite është bërë një sukses në të gjitha platformat në të cilat është në dispozicion sot, të cilat janë të gjitha përveç Android, një platformë për të cilën Më 25 korrik, Fortnite Playground do të jetë përsëri në dispozicion me lajme të reja dhe të rëndësishme.

Apple ndalon nënshkrimin e iOS 11.4 pasi të lëshojë iOS 11.4.1

Javën e kaluar, djemtë e Cupertino lëshuan versionin përfundimtar të iOS 11.4.1, një version përfundimtar që mbërriti pas disa beta dhe që mbërriti për Djemtë e Cupertino kanë ndaluar nënshkrimin e versionit të iOS 11.4 para të cilit mund ta gjejmë aktualisht në Apple serverat.

IPhone 2018 mund të ketë 4 GB RAM

Në këtë kohë të verës, tretësit e rinj që Apple do të paraqesë, parashikohet, në shtator, duhet të jenë tashmë në fazat e fundit të testimit. Të dhënat e Geekbench duket se tregojnë një iPhioen të ri të mundshëm me 4 GB RAM dhe një përmirësim të vogël të fuqisë së procesorit.

Logo Kryeministri Amazon

Amazon ofron për sot 21 maj

Ne zgjedhim ofertat më të mira të Amazon për aksesorët për iPhone dhe iPad, me ulje që variojnë nga 30 në 40% por që do të zgjasin vetëm deri në fund të ditës.

Apple njofton një ngjarje për 27 Mars

Apple ka njoftuar një ngjarje posaçërisht kushtuar sektorit të arsimit për 27 Mars që do të zhvillohet në Çikago, në një qendër arsimore shumë të përqendruar në teknologji.

mini pod në shtëpi

Kjo mund të jetë e gjithë familja HomePod

Imagjinoni një gamë të plotë të altoparlantëve me madhësi dhe çmime të ndryshme që do të shërbenin për të krijuar një rrjet altoparlantësh që do të ishte i pranishëm në çdo dhomë.