EFF ul rezultatin e Apple

EFF e ka vlerësuar kompaninë Apple me katër pikë nga pesë të mundshme në studimin e saj vjetor të quajtur "Kush po ju mban shpinën?"

Cila është qëllimi i iPad 2017 tani?

IPad i ri 2017 ka shumë elementë të favorshëm dhe të tjerët jo aq shumë. Cila është qëllimi i fillimit të këtij modeli në këtë moment të saktë?

Tim Cook: "Ne nuk u shmangemi taksave"

Tim Cook foli në Francë për gazetën Le Figaro dhe nuk pushoi së prekuri ndonjë nga çështjet e rëndësishme që vërejnë çështjet aktuale të kompanisë Apple.