Si të luani Super Mario Run me Jailbreak

Super Mario Run përfshin një kufizim që ju pengon të luani nëse keni bërë Jailbreak, por Cydia ju jep një zgjidhje me një shkulje që parandalon atë nga zbulimi i tij

Si të hiqni SPAM nga Kalendari iCloud

Një postë e bezdisshme e re po përmbyt kalendarët e shumë përdoruesve të iOS me ftesa të padëshiruara nga dërgues të panjohur. Ne ju japim dy zgjidhje.

Newton zbret në 50% këtë fundjavë

Newton është një nga klientët më të mirë të postës për iOS dhe macOS, dhe për disa ditë zvogëlohet në 50% dhe ju mund ta shijoni këtë zbritje për gjithë jetën

WiGig, e ardhmja e rrjeteve pa tel?

Teknologjia WiGig na ofron shpejtësi të shkëlqyera të lidhjes, por ka kufizime të rëndësishme që mund të bëjnë që ajo të mos përfundojë zierjen.

Twitter njofton se Vine do të mbyllet

Për të ulur kostot, Twitter, përveç që pushon nga puna 9% të stafit të tij, ka vendosur gjithashtu të mbyllë shërbimin e shkurtër të videos Vine.

[Rishikimi] Testimi i Rasteve Totallee

Rishikimi i dy prej Rasteve Totallee në përdorim të përditshëm. Mos harroni në një nga rastet më të hollë në treg që përshtatet më mirë me iPhone tuaj.

IPhone në media

Lëshimi i një iPhone është diçka që tejkalon çdo kufi. Doni apo jo, është referencë e padyshimtë e tregut ...

Këto janë lajmet e iOS 10 Beta 3

iOS 10 Beta 3 vjen me lajme të rëndësishme siç është aftësia për të zhbllokuar iPhone pa shtypur butonin e shtëpisë. Ne i tregojmë ato në video.

Spotify

Spotify nis dy stacione të reja radio

Këto stacione vetjake do të ndihmojnë Spotify të konkurrojë pak më mirë në këtë fushë kundër Apple Music, ne do t'ju tregojmë se nga çfarë përbëhen.