drejtimin

Runner, plotësuesi perfekt kur vrapon

Runkeeper vazhdon të azhurnohet me sukses dhe renditet si një nga aplikacionet më interesante për të gjithë vrapuesit që kandidojnë me iPhone-in e tyre

Apple po përgatit Street View-in e saj

A ju kujtohet imazhi i mëparshëm? Makina u pa vitin e kaluar dhe Apple tashmë ka konfirmuar se do të përdorë të dhënat e saj në Apple Maps. Keni vetë Pamjen e Rrugës?