HomePod

Deezer integrohet në HomePod

Deezer integrohet në HomePod. Tani mund ta vendosni Deezer si ofruesin tuaj të parazgjedhur të muzikës dhe Siri do ta përdorë atë për të luajtur këngët në HomePod.

HomePod Mini vs HomePod - Udhëzues për Blerjen

Nëse keni dyshime se cili model i përshtatet më mirë nevojave tuaja, me udhëzuesin tonë të blerjes do të jeni në gjendje të identifikoni se cili model është më i mirë për të blerë.

Apple prezanton HomePod Mini të ri

Apple ka prezantuar HomePod mini me funksione të reja të tilla si të qenit intercom në shtëpi së bashku me pajisjet tona të reja.

Testimi i HomePod në Spanjisht

Lëshimi i HomePod në iOS 12 më në fund ka sjellë gjuhën spanjolle në altoparlantin inteligjent të Apple, ne e kemi testuar atë dhe jua tregojmë atë në video