Çfarë është AirDrop?

Ne ju tregojmë se çfarë është AirDrop, si konfigurohet dhe si përdoret për të ndarë skedarët midis iOS dhe macOS. A dini të përdorni një nga funksionet më të mira të sistemit?

Apple lëshon betën e shtatë të iOS 10.3

Djemtë nga Cupertino sapo kanë lansuar një beta të re të iOS 10.3, beta e shtatë, e cila mund të tregojë se të hënën e ardhshme ata do të lëshojnë në treg versionin përfundimtar

Springtomize për iOS 10 Vjen në Cydia

Një nga shkuljet më të parashikuara nga shumë dashamirës të jailbreak është Springtomice, një shkulje që na lejon të rregullojmë pajisjen tonë në maksimum

8 × 19 Podcast: Lajmet iOS 10.3

Apple ka lansuar Beta-n e parë të iOS 10.3 me lajme interesante dhe ne ju tregojmë rreth tyre përveç analizës së lajmeve të tjera të javës

Të gjitha lajmet në iOS 10.2 Beta 1

Apple ka lëshuar Beta e parë të iOS 10.2 me shumë karakteristika të reja, të tilla si sfonde të reja, emoji të rinj dhe më shumë mundësi konfigurimi.

Si të siguroni Lock Screen me iOS 10

iOS 10 ju jep shumë mundësi të reja për Lock Screen-in tuaj, megjithatë, mund të mos ju pëlqejë që palët e treta të kenë aq shumë qasje. Ne ju ndihmojmë

Lidhjet e shkarkimit të IOS 10

Nëse dëshironi të azhurnoheni në iOS 10 pa pasur nevojë të prisni që iTunes të shkarkojë azhurnimin, ne ju tregojmë lidhjet e shkarkimit direkt për secilën pajisje

iOS 10

Si ta përgatis iPhone tim për iOS 10

Para se të vazhdoni me instalimin e iOS 10 këshillohet të ndiqni një sërë hapash, në mënyrë që gjatë procesit të mos humbasim asnjë të dhënë.

Këto janë lajmet e iOS 10 Beta 5

Apple lëshoi ​​dje Betas 5 të të gjithë sistemeve të saj operative. Pas testimit të tyre në pajisje të ndryshme (Apple Watch, ...

Këto janë lajmet e iOS 10 Beta 3

iOS 10 Beta 3 vjen me lajme të rëndësishme siç është aftësia për të zhbllokuar iPhone pa shtypur butonin e shtëpisë. Ne i tregojmë ato në video.