iOS 10 dhe lajmet e tij

Në iOS 10 ka ndryshime në estetikën e njoftimeve, përmirësime në qendrën e njoftimeve, iMessage, Maps, Apple Music dhe shumë më tepër.

Apple prezanton iOS 10

iOS 10 përfshin veçori të reja emocionuese të tilla si një ekran kyçës i rinovuar, widget dhe një aplikacion Photos me më shumë veçori se kurrë.

WWDC16

Lajme që i kërkoj Apple për iOS 10

Ne detajojmë se çfarë lajmi do të dëshironim të shihnim në iOS 10 më 13 qershor në WWDC16, Apple tashmë kishte një pushim vitin e kaluar, ne duhet ta rinovojmë.

Koncepti iPhone 7

Koncept i ri i iPhone 7 me iOS 10

Sot ne ju tregojmë një koncept të ri se si dizajnerët do të dëshironin të ishte iPhone 7 i ardhshëm, i cili do të mbërrijë në shtator të këtij viti

Koncepti i ri i iOS 10

Ne ju tregojmë një koncept të ri të iOS 10 në të cilin mund të shohim disa nga funksionet që shumë përdorues kanë pritur në iOS.