Çfarë ka të re në iOS 15.1

Këto janë të gjitha lajmet që kanë ardhur nga përditësimi i fundit i iOS 15, iOS 15.1, versioni tashmë i disponueshëm për shkarkim

Si funksionon kërkimi i ri iOS 15

Ne shpjegojmë se si funksionon rrjeti i ri i Kërkimit në iOS 15, i cili sjell lajme të rëndësishme dhe shumë të dobishme për të shmangur humbjen e pajisjeve tuaja.