Rishikimi i folësit të Vulkkano Blast

Rishikimi i altoparlantit Vulkkano Blast, një altoparlant ideal për kur shkojmë në fushë, plazh ose pishinë, falë mbrojtjes së tij nga uji dhe pluhuri

Si ta lidhni iPhone me TV

Gjeni se si ta lidhni iPhone me TV me kabllo ose pa kabllo. Zbuloni të gjitha opsionet që ka për të parë përmbajtjen e iPhone në televizorin tonë.

Si të vendosni WIFI në makinë

Ne ju themi opsionet e ndryshme për të pasur WiFi dhe për të shfletuar internetin në makinë pa bërë një investim të madh ose duke ndryshuar makina. Cilat jane?

Çfarë është AirDrop?

Ne ju tregojmë se çfarë është AirDrop, si konfigurohet dhe si përdoret për të ndarë skedarët midis iOS dhe macOS. A dini të përdorni një nga funksionet më të mira të sistemit?

Mund kufjet: a ia vlejnë?

Kufjet dhe kufjet Beats janë bërë një nga më të preferuarat për të gjithë audiencat sot, por a ia vlejnë?

Cila është qëllimi i iPad 2017 tani?

IPad i ri 2017 ka shumë elementë të favorshëm dhe të tjerët jo aq shumë. Cila është qëllimi i fillimit të këtij modeli në këtë moment të saktë?

Tim Cook: "Ne nuk u shmangemi taksave"

Tim Cook foli në Francë për gazetën Le Figaro dhe nuk pushoi së prekuri ndonjë nga çështjet e rëndësishme që vërejnë çështjet aktuale të kompanisë Apple.