AirPods nxjerr në pah dobësitë e Apple

AirPods kanë sjellë disa nga mangësitë që Apple dhe sistemet e saj operative kanë pasur për një kohë të gjatë, duke i parandaluar ata që të përfitojnë plotësisht prej tyre.

Si të luani Super Mario Run me Jailbreak

Super Mario Run përfshin një kufizim që ju pengon të luani nëse keni bërë Jailbreak, por Cydia ju jep një zgjidhje me një shkulje që parandalon atë nga zbulimi i tij

Wallpapers Super Mario

Ka gjithnjë e më pak ditë derisa Super Mario Run të jetë i disponueshëm në App Store. Ndërsa mbërrin ajo datë, ne ju tregojmë disa prejardhje të Mario

Si të hiqni SPAM nga Kalendari iCloud

Një postë e bezdisshme e re po përmbyt kalendarët e shumë përdoruesve të iOS me ftesa të padëshiruara nga dërgues të panjohur. Ne ju japim dy zgjidhje.

Newton zbret në 50% këtë fundjavë

Newton është një nga klientët më të mirë të postës për iOS dhe macOS, dhe për disa ditë zvogëlohet në 50% dhe ju mund ta shijoni këtë zbritje për gjithë jetën

Magjia e Dashit

Nëse kufjet pa tel Bragi Dash ishin tashmë një zbulim. Nëse ka kufje që mund të futen brenda ...

WiGig, e ardhmja e rrjeteve pa tel?

Teknologjia WiGig na ofron shpejtësi të shkëlqyera të lidhjes, por ka kufizime të rëndësishme që mund të bëjnë që ajo të mos përfundojë zierjen.

Twitter njofton se Vine do të mbyllet

Për të ulur kostot, Twitter, përveç që pushon nga puna 9% të stafit të tij, ka vendosur gjithashtu të mbyllë shërbimin e shkurtër të videos Vine.