IPhone në media

Lëshimi i një iPhone është diçka që tejkalon çdo kufi. Doni apo jo, është referencë e padyshimtë e tregut ...

Lidhjet e shkarkimit të IOS 10

Nëse dëshironi të azhurnoheni në iOS 10 pa pasur nevojë të prisni që iTunes të shkarkojë azhurnimin, ne ju tregojmë lidhjet e shkarkimit direkt për secilën pajisje

iOS 10

Si ta përgatis iPhone tim për iOS 10

Para se të vazhdoni me instalimin e iOS 10 këshillohet të ndiqni një sërë hapash, në mënyrë që gjatë procesit të mos humbasim asnjë të dhënë.

Bllokuar në WhatsApp

Si të di nëse jam bllokuar në WhatsApp

WhatsApp është dhe duket se do të vazhdojë të jetë, aplikacioni më i përdorur i mesazheve në botë. Dëshironi të dini nëse janë bllokuar? Ne ju shpjegojmë atë.

Këto janë lajmet e iOS 10 Beta 3

iOS 10 Beta 3 vjen me lajme të rëndësishme siç është aftësia për të zhbllokuar iPhone pa shtypur butonin e shtëpisë. Ne i tregojmë ato në video.

Spotify

Spotify nis dy stacione të reja radio

Këto stacione vetjake do të ndihmojnë Spotify të konkurrojë pak më mirë në këtë fushë kundër Apple Music, ne do t'ju tregojmë se nga çfarë përbëhen.

Pokemon Go

Si të instaloni Pokemon nga çdo vend

Në iPhone aktualidad ne duam t'ju tregojmë se si të instaloni Pokemon GO në iPhone tuaj pavarësisht se jeni në Spanjë ose një vend tjetër të padisponueshëm.