Një iPhone i ri çdo 3 vjet? dyshoj

Një raport i ri siguron që Apple mund të lëvizë për të rinovuar dizajnin e iPhone të saj çdo tre vjet në vend se siç ka bërë deri më tani, çdo dy vjet.

Pse e urrej iPhone-in tim

Ne do t'ia kushtojmë këtë artikull urrejtjes, për të analizuar secilën nga gjërat që ne urrejmë për iPhone-in tonë, ose të paktën, për të kuptuar pse e urrejmë atë.

Mashtrimi ICloud

Përdoruesit e iPhone po mashtrohen masivisht

Nëse merrni një SMS që kërkon Apple ID-në tuaj, fshijeni atë mesazh dhe injorojeni atë, e vetmja gjë që ata duan të bëjnë është të kapin fjalëkalimet e përdoruesit të iCloud.

drejtimin

Runner, plotësuesi perfekt kur vrapon

Runkeeper vazhdon të azhurnohet me sukses dhe renditet si një nga aplikacionet më interesante për të gjithë vrapuesit që kandidojnë me iPhone-in e tyre

Koncepti WireP EarPods

Për disa kohë tani, pothuajse çdo javë ne paraqesim koncepte të reja për iPhone 7, secili më shumë ...

Apple mbush dyzet vjeç: 1986 - 1996

Midis 1986 dhe 1996 Apple ishte në një pikë delikate, kompania ra në tregun e aksioneve dhe gjithçka tregoi falimentimin e saj. Ne ju tregojmë historinë.