Ku është Apple Pay në Spanjë?

Ne arritëm në ekuatorin e vitit 2016 dhe ende nuk kemi asnjë lajm se kur Apple Pay do të mbërrijë në Spanjë. Pse sistemi i pagesave mobile nuk po arrin në Spanjë?

iOS 10 dhe lajmet e tij

Në iOS 10 ka ndryshime në estetikën e njoftimeve, përmirësime në qendrën e njoftimeve, iMessage, Maps, Apple Music dhe shumë më tepër.

Një iPhone i ri çdo 3 vjet? dyshoj

Një raport i ri siguron që Apple mund të lëvizë për të rinovuar dizajnin e iPhone të saj çdo tre vjet në vend se siç ka bërë deri më tani, çdo dy vjet.

Pse e urrej iPhone-in tim

Ne do t'ia kushtojmë këtë artikull urrejtjes, për të analizuar secilën nga gjërat që ne urrejmë për iPhone-in tonë, ose të paktën, për të kuptuar pse e urrejmë atë.

Mashtrimi ICloud

Përdoruesit e iPhone po mashtrohen masivisht

Nëse merrni një SMS që kërkon Apple ID-në tuaj, fshijeni atë mesazh dhe injorojeni atë, e vetmja gjë që ata duan të bëjnë është të kapin fjalëkalimet e përdoruesit të iCloud.