Muzika e Apple

Analistët bullish në Apple Music

Një firmë me reputacion analist siguron që Apple Music tashmë ka 8,5 milion përdorues, të cilët do të rriten në 20 milion në 2016.

Rastet më të mira për iPhone tuaj

Dëshironi të blini ose të dhuroni një rast iPhone 6s për Krishtlindje? Këtu ju japim ide për të blerë rastin më të mirë për celularin Apple.

Apple lançon baterinë për iPhone 6 / 6s

Apple sapo ka lansuar një rast baterie për iPhone 6 dhe iPhone 6s që do të na lejojë të flasim për 25 orë dhe të shfletojmë internetin për 18 orë të tjera me 4G

Apple paditi në Kinë për reklama mashtruese

Apple po përballet me një proces të ri gjyqësor dhe është se një avokat nga Kina i ka hedhur në gjyq ata për të thënë se e vetmja gjë që ndryshon është gjithçka, kur nuk është e vërtetë.