Si funksionon lokalizimi në iOS 9

Shërbimet e vendndodhjes së IOS janë bërë një pjesë e rëndësishme e sistemit dhe aplikacioneve. Ne ju japim detajet e funksionimit të tij.

Apple po përgatit Street View-in e saj

A ju kujtohet imazhi i mëparshëm? Makina u pa vitin e kaluar dhe Apple tashmë ka konfirmuar se do të përdorë të dhënat e saj në Apple Maps. Keni vetë Pamjen e Rrugës?

Kalibroni baterinë e iPhone

Ne shpjegojmë se si të kalibroni baterinë e iPhone në mënyrë që të zgjasë më shumë dhe disa hile që do të rrisin autonominë e celularit Apple. Mos e humb atë

Muzika e Apple

Analistët bullish në Apple Music

Një firmë me reputacion analist siguron që Apple Music tashmë ka 8,5 milion përdorues, të cilët do të rriten në 20 milion në 2016.

Rastet më të mira për iPhone tuaj

Dëshironi të blini ose të dhuroni një rast iPhone 6s për Krishtlindje? Këtu ju japim ide për të blerë rastin më të mirë për celularin Apple.