iSight

Si të ndani tastierën iPad

Funksioni i tastierës split / split në iPad na ofron mundësinë e punës me pajisjen që e mban atë me të dy duart.

iOS 9, shumë zhurmë për asgjë

IOS 8 beta vazhdojnë të na vijnë nga një kapelë, me karakteristika sa më të padukshme, aq edhe joefektive për publikun e gjerë.

IPhone 6 vazhdon të dëmtojë Samsung

Samsung Electronics raportoi një përfitim prej rreth 4.350 miliardë dollarë. Kjo përfaqëson një rënie prej 39% në vitin fiskal të një viti më parë.

Si të shtoni miq në Apple Watch

Apple Watch na lejon të konfigurojmë kontaktet më të shpeshta dhe të rëndësishme si "Friends" në mënyrë që të mund t'i përdorim ato ...

Si të rindizni Apple Watch

Siç e dini të gjithë, Apple Watch filloi të arrijë tek klientët e parë të Premten e kaluar, 24 Prill dhe ...

Si të përdorni Siri në Apple Watch

Me Apple Watch të parë që tashmë arriti te pronarët e tyre, ne filluam një raund të udhëzimeve për të. Në këtë postim ju tregojmë se si të përdorni Siri

Si të bëni një kopje rezervë iPhone

Në këtë udhëzim do t'ju mësojmë se si të bëni një kopje rezervë të iPhone tuaj si me iTunes ashtu edhe me iCloud në mënyrë që të mos humbni asgjë.

Si të instaloni Windows 95/98 në iPad

Falë Jailbreak ne mund të bëjmë gjëra që përndryshe do të ishin të pamundura. Sot ne ju tregojmë një udhëzues për të instaluar Windows 95/98 në iPad tonë

Si të lidhni iPad me TV

Ne kemi disa mundësi për të lidhur iPad me televizionin tonë: nga aplikacionet falas te pajisjet

kujdesi për mollën

Sa garanci ka një iPhone

Sa garanci ka një iPhone? Ne shpjegojmë në detaje çështjen me kufizimet e Apple dhe ligjin e konsumatorit në Spanjë dhe vendet e tjera.

Snapchat

Pronar dhe zot i rrjeteve sociale

Përpilimi i rregullimeve për të ruajtur fotot nga Snapchat, Instagram, video në Facebook dhe të tjerët për të çaktivizuar kontrollin e dyfishtë blu të WhatsApp dhe më shumë.

Riaktivizoni 2G në iOS 8.1

Me këtë udhëzues do të jemi në gjendje të riaktivizojmë opsionin 2G që Movistar, Yoigo, Orange dhe Vodafone bllokojnë.

VitaStiq

Vitastiq, iPhone ynë vishet si mjek

VitaStiq lejon iPhone tuaj të masë nivelet e vitaminave dhe mineraleve tuaja në një mënyrë jo ndërhyrëse dhe absolutisht pa dhimbje për më pak se 99 dollarë.

PinchVR

Vidhni VR, realiteti virtual në iPhone tuaj

Pinch VR është një sistem realiteti virtual gjithçka në një i kamufluar në formën e një kase për iPhone-in tonë, me një sistem inovativ të kontrollit me shumë gjeste.

Aukey PowerBank

Rishikimi i baterisë Aukey 8000 mAh

Analizë e baterisë Aukey Power Bank 8000 mAh, një produkt që do t'ju parandalojë të mbaroni autonominë në iPhone, iPad ose ndonjë pajisje tjetër.

Mbrojtës kabllor

Si të mbroni vetëtimën tuaj ose MagSafe

IVY është një mbrojtës i thjeshtë dhe efektiv për kabllon tuaj të Rrufesë ose MagSafe, me këtë pajisje shtesë nuk do të keni nevojë të blini një kabllo të re.

Si të rikuperoni një iPhone të lagur

Ata flasin për mënyrën e rikuperimit të iPhone-it tonë të lagur, pasi të jenë lagur nga një lëng. Një komplet i veçantë përshkruhet, por të tjerët diskutohen.

Si të bëni thirrje nga iPad

Me iOS 8 tani mund të bëjmë thirrje telefonike nga iPad-i ynë pa pasur nevojë të prekim iPhone-in. Ne ju tregojmë se si.