Si të kaloni nga Android në iOS 8

Kalimi nga Android në iOS nuk është i vështirë, duhen vetëm disa hapa për t'u siguruar që keni të gjithë përmbajtjen që ju nevojitet, më lejoni t'ju udhëzoj.

Ku është mbështjellja në iOS 8?

Ku është iOS 7 Reel i vjetër? Mos u shqetësoni se nuk keni humbur asnjë fotografi, ne do t'ju tregojmë se si funksionon aplikacioni i ri Fotografitë në iOS 8

Si të rregulloni problemet me iMessage

iMessage është shërbimi i mesazheve i Apple që lidhet drejtpërdrejt me aplikacionin Messages në iPhone dhe iPad. Këto mesazhe janë falas, por mund të dështojnë.

Pllaka është në rrugë

Pllaka është një pajisje e vogël që ju lidheni me sendet tuaja për të shmangur humbjen e tyre. Kompania njoftoi javën e kaluar, përmes Twitter, se qindra porosi po dërgohen.

4s iphone

IPhone 4s mbetet si "princi" i Apple

Shitjet e dobëta të iPhone 5c dhe zhdukja e iPhone 5 nënkuptojnë që shitjet e iPhone 4s përfaqësojnë një përqindje të mirë të totalit të iPhone.

Bebop Drone, quadcopter i ri Parrot

Informacioni dhe karakteristikat e Parrot Bebop Drone, quadcopter i ri i pajtueshëm me iPhone dhe iPad i pajisur me një aparat fotografik 14 Mpx.

Problemet e kabllove të rrufesë

Problemet e kabllove të rrufesë korrozive

Lidhësja e rrufesë së Apple po përjeton probleme serioze për shkak të konsumimit të tepruar që mund të jetë për shkak të lidhjeve të brendshme që tregojnë korrozion

Profilet e konfigurimit për iPhone tuaj

Profilet e konfigurimit u ofrojnë administratorëve të sistemit një mënyrë të shpejtë për të konfiguruar iPhone për të punuar me sistemet e informacionit të çdo biznesi, shkolle ose organizate.

Lidhje e sigurt SSL

Rëndësia e azhurnimit në iOS 7.0.6 dhe iOS 6.1.6

Caseshtë e rëndësishme të azhurnoheni në iOS 7.0.6 ose iOS 6.1.6 në rastin tuaj, për shkak të defektit të rëndësishëm të sigurisë me certifikatat SLL dhe TLS të faqeve të internetit të rrjetit.

IPhone im nuk po përgjigjet ose po ndizet

Nëse iPhone juaj nuk përgjigjet, mos u shqetësoni, përpara se ta çoni te Apple ka disa procese që mund të përpiqeni ta rregulloni vetë problemin, shpresoj se ju ndihmon.

Zakonet e këqija me iPhone

Një përmbledhje e zakoneve të këqija që kanë pronarët e iPhone dhe që mund t'i japin fund jetës së tyre më shpejt sesa ne do të dëshironim dhe mund ta përballonim

Demonstrimi video i rezistencës së ekranit të safirit

Me rritjen e provave se Apple ka në plan të zëvendësojë Gorilla Glass me safir për të mbrojtur ekranin e iPhone 6, është interesante të shohësh një video që demonstron se sa rezistent është ky material ndaj gërvishtjeve.

Moshi prezanton rastin SenseCover për iPhone

Moshi zbuloi sot një rast të ri iPhone nën emrin SenseCover. Kopertina e re karakterizohet duke na ofruar hyrje të drejtpërdrejtë në informacionin tonë me një ekran të vogël përpara.

10 top gjestet më të dobishme në iOS

Disa nga gjestet më të dobishme që mund të shtojmë në punën tonë me iPhone dhe që me të vërtetë shpejtojnë lëvizjen tonë midis aplikacioneve të ndryshme.

Zoom iQ5, një mikrofon i vogël profesional që futet në Rrufe

Zoom iQ5 është një mikrofon stereo kondensatori për iOS që lidhet përmes Rrufesë. Ai përdor një mekanizëm unik rrotullimi, duke lejuar regjistrimin audio në orientim stereo majtas-djathtas, pavarësisht nëse është në pozitë portreti ose peizazhi.

instaloni fjalorë të rinj iOS 7

Si të shtoni fjalorë të rinj në iOS 7

Ne ju tregojmë një truk të thjeshtë se si të shtoni fjalorë në iOS 7 me të cilin të zgjidhni dyshimet tuaja në lidhje me gjuhët dhe përkufizimet në Spanjisht.

zëvendësoni baterinë iPhone 5

Si të ndryshoni baterinë e iPhone 5

Nëse vini bast ta bëni vetë kur bëhet fjalë për ndryshimin e baterisë së iPhone 5 dhe kursimin e parave, ne ju tregojmë një udhëzues hap pas hapi se si ta bëni.

Si t’i vini në punë aplikacionet Cydia

Për shkak se Mobile Substrate nuk është ende në përputhje me Evasi0n 7, aplikacionet Cydia që ne instalojmë ndonjëherë ndalojnë së funksionuari. Ne shpjegojmë se si ta zgjidhim atë.