iQi Mobile, karikuesi pa tel për iPhone

IQi Mobile është një alternativë karikimi që përdor teknologjinë e induksionit. Një opsion i shkëlqyeshëm me një, por që kërkon instalimin e një pajisje të vogël që duhet të fshihet me një mbulesë.

Përdorni fjalorët iOS 7

Në këtë artikull ne do të shpjegojmë se si të instaloni fjalorët iOS 7, si dhe mënyrën e funksionimit të tij.

Shkurtoret e tastierës në iOS 7

Me ardhjen e iOS të ri, Apple ka rinovuar tastierën virtuale. Në këtë postim do të gjeni disa shkurtore për funksionet e tastierës në iOS 7.

Si të fikni Find My iPhone Activation Lock

Siguria e re Find My iPhone parandalon rikthimin e një pajisjeje pa identitetin e pronarit të saj të mëparshëm. Ne shpjegojmë hapat që duhet ndërmarrë për ta zgjidhur atë

Si të fshini mesazhet në iOS 7

IOS 7 i ri ka ndryshuar mënyrën tradicionale në të cilën kemi ditur të fshijmë mesazhet. Ikona e Redaktimit është zëvendësuar nga gjesti i rrëshqitjes.

Manuali i udhëzimeve të iPhone 5C ka dalë

Ka pak gjëra që nuk i dimë tashmë për modelin e ri që Apple do të paraqesë këtë të Martë, megjithëse vazhdojnë të shfaqen imazhe që na ofrojnë të gjitha detajet.

Fillimi me iBooks (III): Leximi i Librave

Në këtë artikull të tretë në serinë "Fillimi me iBooks", ne do të flasim për mënyrën e fillimit të leximit me iBooks: si të ktheni faqet, të lini një faqeshënues dhe më shumë.

Rastet e iPhone PureGear

Raste iPhone PureGear me Lojëra Retro

Ne analizojmë disa kopertina kurioze të PureGear në tre modele me lojëra klasike në pjesën e pasme, Amazing, Groovy dhe Të pavendosur për argëtim.

Fotografi të reja të iPhone 5C të kuq

Imazhet e reja të iPhone 5C të supozuar dhe '' të lirë '' me ngjyrë të kuqe filtrohen, më të mprehtat deri më tani. A është ky iPhone aq i lirë sa thuhet?

iTunes 11 në Macbook iPhone dhe iPad

Krijoni një llogari të iTunes në SHBA

Ne shpjegojmë se si mund të krijoni një llogari iTunes në Shtetet e Bashkuara për të përfituar nga kursi i këmbimit dollar-euro dhe për të shijuar aplikacione ekskluzive.

Earskinz, një mbulesë gome për EarPods

Earskinz është një mëngë gome që mbështjell EarPods për të përmirësuar komoditetin, riprodhimin e basit dhe për të përmirësuar izolimin nga zhurma e jashtme.

Riparoni iPad vetë (I): Butoni Home

Edhe një herë në iPad News do t'ju prezantojmë diçka të re, një seksion të ri: Riparoni iPad vetë. Këtë herë ne ju tregojmë butonin e shtëpisë.

Kënd i gjerë

Ne testuam Olloclip për iPhone 5

Olloclip është një produkt që kombinon në një copë të vetme, tre lente të ndryshme për të përfituar plotësisht nga aftësitë e kamerës iPhone.

Ndani ngjarjet dhe kalendarët në iOS

Me iOS është shumë e lehtë të ndash ngjarje individuale dhe kalendarë të tërë me njerëz ose grupe të tjera. Ne shpjegojmë hap pas hapi se si ta bëjmë atë.

Këllëf baterie për iPhone 5

Këllëf i baterisë së jashtme për iPhone 5

Rishikimi i kutisë së baterisë së jashtme ultra të hollë 2800mAh për iPhone 5. Zbuloni këtë kasetë + bateri të shkëlqyeshme që është një plotësues i përsosur i Apple iPhone 5 të ri.

iCloud dhe AppleID në iPad

Llogaritë ICloud dhe AppleID nuk janë të njëjtat, dhe një konfigurim i saktë i të dyve do të jetë shumë i dobishëm për të përdorur iPad tuaj.

Vendosni Mesazhet në iPad tuaj

Mesazhet, iMessage i vjetër, është një shërbim i mesazheve të menjëhershme midis pajisjeve Apple me shumë mundësi nëse janë konfiguruar siç duhet.

Aktivizoni kufizimet në iPad tuaj

Në një pajisje që përdor e gjithë familja, është e rëndësishme të kufizoni disa përmbajtje dhe aplikacione në mënyrë që jo të gjithë të kenë qasje në to.

Plex luan çdo format video në iPad tuaj

Plex ju lejon të luani në iPad tuaj çdo video të ruajtur në kompjuterin tuaj brenda rrjetit tuaj lokal, madje edhe jashtë tij, dhe me cilësi të shkëlqyeshme.

Mbulesë inteligjente për iPhone 5

Koncepti Smart Cover për iPhone 5

Koncepti Smart Cover për iPhone 5 i krijuar nga Adrien Olczak, një pajisje shtesë e paqëndrueshme për t’u prodhuar sot për shkak të mungesës së magneteve në iPhone.