Ndani ngjarjet dhe kalendarët në iOS

Me iOS është shumë e lehtë të ndash ngjarje individuale dhe kalendarë të tërë me njerëz ose grupe të tjera. Ne shpjegojmë hap pas hapi se si ta bëjmë atë.

Këllëf baterie për iPhone 5

Këllëf i baterisë së jashtme për iPhone 5

Rishikimi i kutisë së baterisë së jashtme ultra të hollë 2800mAh për iPhone 5. Zbuloni këtë kasetë + bateri të shkëlqyeshme që është një plotësues i përsosur i Apple iPhone 5 të ri.

iCloud dhe AppleID në iPad

Llogaritë ICloud dhe AppleID nuk janë të njëjtat, dhe një konfigurim i saktë i të dyve do të jetë shumë i dobishëm për të përdorur iPad tuaj.

Vendosni Mesazhet në iPad tuaj

Mesazhet, iMessage i vjetër, është një shërbim i mesazheve të menjëhershme midis pajisjeve Apple me shumë mundësi nëse janë konfiguruar siç duhet.

Aktivizoni kufizimet në iPad tuaj

Në një pajisje që përdor e gjithë familja, është e rëndësishme të kufizoni disa përmbajtje dhe aplikacione në mënyrë që jo të gjithë të kenë qasje në to.

Plex luan çdo format video në iPad tuaj

Plex ju lejon të luani në iPad tuaj çdo video të ruajtur në kompjuterin tuaj brenda rrjetit tuaj lokal, madje edhe jashtë tij, dhe me cilësi të shkëlqyeshme.

Mbulesë inteligjente për iPhone 5

Koncepti Smart Cover për iPhone 5

Koncepti Smart Cover për iPhone 5 i krijuar nga Adrien Olczak, një pajisje shtesë e paqëndrueshme për t’u prodhuar sot për shkak të mungesës së magneteve në iPhone.

A ka lidhje iPhone 4s reale 4G?

Javën e kaluar Apple bëri të disponueshëm për të gjithë iOS 5.1 të ri. Një nga karakteristikat e tij kryesore është ...

Temat për iPhone tuaj

Ne ju sjellim disa tema me rezolucion të lartë për ekranet e iPhone tuaj. Për t'i instaluar do të duhet t'i vendosni vetëm përmes ...

Lajmet iPhone përgjigjet

Në iPhone Actualidad ne kujdesemi për lexuesit tanë, kështu që ju mund të na bëni pyetjet tuaja në lidhje me iPhone tuaj: Cydia, Jailbreak, ...