Një Apple TV i ri? Duket se jo

L0vetodream është përgjegjës për çmontimin e thashethemeve që pretendonin se nesër mund të shohim një TV të ri Apple.

watchOS 7

Si ta instaloni watchOS 7 beta publik

Nëse tashmë po testoni iOS 14 dhe dëshironi t'ju inkurajojmë të instaloni betën e parë publike të watchOS 7, në këtë artikull ju tregojmë hapat që duhet të ndiqni