NextVR

Apple konsideron blerjen e NextVR

NextVR mund të jetë blerja e radhës e Apple për të përmirësuar sistemin e saj të realitetit të shtuar ose teknologjitë e drejtuara drejt atij segmenti

Tim Cook në Indi

Prodhimi i iPhone u ndal në Indi

Mbyllja e aktivitetit në Indi, ndikon, edhe një herë, në prodhimin e Apple në vend, një mbyllje që dëshiron të parandalojë zgjerimin e koronavirusit në vend.

iBoy, haraçi që iPod meriton

Classicbot lançon një kukull të re në Kickstarter, iBoy, e cila i kushton nderime iPod-it origjinal me shumë detaje dhe që tani mund ta porosisni.

intimitet

A më mbron Apple kur shfletoj internetin?

A jam i sigurt duke përdorur iPhone ose Mac? 9 këshilla për të mbrojtur identitetin tuaj dhe informacionin e rëndësishëm gjatë shfletimit të internetit dhe përdorimit të aplikacioneve.