Apple punon në një rast baterie pa Rrufe

Apple është ende e vendosur në përputhje me të gjitha thashethemet për të lëshuar një iPhone pa një lidhës Rrufeja në një periudhë afatmesme, për të cilin po punon tani e tutje

IOS 14: Lajmet kryesore për iPhone

Ne analizojmë lajmet kryesore që iOS 14 na sjell në Beta e tij të parë për iPhone, të tilla si widget të reja, lajme në mesazhe, etj.

NextVR

Apple konsideron blerjen e NextVR

NextVR mund të jetë blerja e radhës e Apple për të përmirësuar sistemin e saj të realitetit të shtuar ose teknologjitë e drejtuara drejt atij segmenti

Tim Cook në Indi

Prodhimi i iPhone u ndal në Indi

Mbyllja e aktivitetit në Indi, ndikon, edhe një herë, në prodhimin e Apple në vend, një mbyllje që dëshiron të parandalojë zgjerimin e koronavirusit në vend.

iBoy, haraçi që iPod meriton

Classicbot lançon një kukull të re në Kickstarter, iBoy, e cila i kushton nderime iPod-it origjinal me shumë detaje dhe që tani mund ta porosisni.