Rikuperoni ikonat e fshira të aplikacioneve në iOS

Si të rivendosni ikonat e iPhone?

Ky udhëzues i thjeshtë mund të na ndihmojë nëse ndryshojmë ose fshijmë ikonat e aplikacioneve iPhone dhe nuk dimë si t'i vendosim ato origjinale

Si të zgjidhni tekstin në iPad

Modelet e ndryshme të iPad dhe iOS 12 na lejojnë disa mënyra për të zgjedhur tekstin, dhe ne i shpjegojmë të gjitha për t'ju kursyer kohë.

Si të dërgoni para përmes Bizum

Si të përdorim Bizum, sistemin për dërgimin dhe marrjen e parave menjëherë dhe falas që bankat spanjolle u ofrojnë klientëve të tyre.

Dëgjimi i radios në HomePod

Ne ju shpjegojmë hapat që duhet të ndiqni në mënyrë që të dëgjoni radio në HomePod tuaj, duke zgjedhur stacionin tuaj të preferuar dhe thjesht duke përdorur zërin tuaj.