Miu iPadOS - iOS 13 lidh

Të gjitha gjestet iPadOS

iPadOS përfshin një numër të mirë gjestesh të reja që ju lejojnë të kryeni detyra më shpejt, duke i bërë detyrat e përzgjedhjes së tekstit, etj., shumë më të lehta.

Kjo është iOS 13 CarPlay e re

Ne ju tregojmë ndryshimet më të rëndësishme të pësuara nga CarPlay i ri që do të mbërrijë me iOS 13: Hartat, Muzika dhe Podcast-et të rinovuara plotësisht

iOS 13

Shkarkoni sfondet zyrtare të iOS 13

Në iPhone Actualidad kemi vendosur të bëjmë një përpilim me sfondet zyrtare të iOS 13, në mënyrë që t'i shkarkoni ato plotësisht falas.

Si të përdorni një mi me iPad

Apple më në fund ka vendosur të japë mundësinë e përdorimit të një miu me iPad, diçka që shumë përdorues e kanë pohuar për një kohë të gjatë. Ne shpjegojmë se si

iOS 13

Pajisjet e përputhshme IOS 13

Me prezantimin e versionit tjetër të iOS, iOS 13, disa janë pajisjet që janë lënë jashtë, si iPhone ashtu edhe iPad.

Rikuperoni ikonat e fshira të aplikacioneve në iOS

Si të rivendosni ikonat e iPhone?

Ky udhëzues i thjeshtë mund të na ndihmojë nëse ndryshojmë ose fshijmë ikonat e aplikacioneve iPhone dhe nuk dimë si t'i vendosim ato origjinale

Si të zgjidhni tekstin në iPad

Modelet e ndryshme të iPad dhe iOS 12 na lejojnë disa mënyra për të zgjedhur tekstin, dhe ne i shpjegojmë të gjitha për t'ju kursyer kohë.

Si të dërgoni para përmes Bizum

Si të përdorim Bizum, sistemin për dërgimin dhe marrjen e parave menjëherë dhe falas që bankat spanjolle u ofrojnë klientëve të tyre.

Dëgjimi i radios në HomePod

Ne ju shpjegojmë hapat që duhet të ndiqni në mënyrë që të dëgjoni radio në HomePod tuaj, duke zgjedhur stacionin tuaj të preferuar dhe thjesht duke përdorur zërin tuaj.