IPhone 2018 mund të ketë 4 GB RAM

Në këtë kohë të verës, tretësit e rinj që Apple do të paraqesë, parashikohet, në shtator, duhet të jenë tashmë në fazat e fundit të testimit. Të dhënat e Geekbench duket se tregojnë një iPhioen të ri të mundshëm me 4 GB RAM dhe një përmirësim të vogël të fuqisë së procesorit.

Njoftimet e grupeve IOS 12

Kështu janë njoftimet në iOS 12

iOS 12 ka ardhur me lajme dhe përmirësime të vogla. Një nga ata që përmirësojnë përdorimin e iPhone tonë pothuajse pa e kuptuar, por më pas bëhen thelbësorë. Ky është rasti i lajmeve në njoftimet e iOS 12.

Si të degradoni nga iOS 11.4 në iOS 11.3.1

Ne ju mësojmë të degradoni një pajisje që ka iOS 11.4 në një version iOS 11.3.1, në këtë mënyrë mund të sigurojmë që të mund të instalojmë Cydia me mjetin Electra kur CoolStar ta azhurnojë atë.

Si të fshini përgjithmonë një Apple ID

Privatësia po bëhet një nga shtyllat themelore të kompanive të mëdha. Pas azhurnimit të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave, Apple ka shtuar një mjet për të hequr përkohësisht një ID të Apple.

Logo Kryeministri Amazon

Amazon ofron për sot 21 maj

Ne zgjedhim ofertat më të mira të Amazon për aksesorët për iPhone dhe iPad, me ulje që variojnë nga 30 në 40% por që do të zgjasin vetëm deri në fund të ditës.

Si të shtoni afishe në Telegram

Si të shtoni afishe në Telegram

Nëse jeni lodhur duke përdorur gjithmonë të njëjtat afishe, në këtë artikull ju tregojmë se si mund të shtojmë afishe të reja në aplikacionin e mesazheve Telegram.

Dyqani i paautorizuar i Riparimit të iPhone mund Apple

Megjithëse Apple bën gjithçka që është e mundur për të parandaluar që punëtoritë e palëve të treta të jenë në gjendje të riparojnë jozyrtarisht iPhone, në Norvegji ajo sapo ka humbur një proces të rëndësishëm në lidhje me këtë.

Foxconn njofton blerjen e Belkin

Kompania aziatike Foxconn ka njoftuar blerjen e Belkin, një nga prodhuesit kryesorë të aksesorëve të certifikuar nga Apple për iPhone, së bashku me të gjitha kompanitë që janë pjesë e saj si Wemo, Linksys dhe Phyn.

Apple njofton një ngjarje për 27 Mars

Apple ka njoftuar një ngjarje posaçërisht kushtuar sektorit të arsimit për 27 Mars që do të zhvillohet në Çikago, në një qendër arsimore shumë të përqendruar në teknologji.

Bllokuar në WhatsApp

Bllokoni një kontakt në WhatsApp

Ne ju shpjegojmë se çfarë duhet të bëni për të bllokuar një kontakt në WhatsApp. Nëse një numër ju shqetëson dhe dëshironi ta bllokoni nga WhatsApp në mënyrë që të mos ju dërgojë më shumë mesazhe, këto janë hapat që duhet të ndiqni.

Kërkoni në iPhone tim

Si ta fikni Gjeni iPhone tim

Ne ju mësojmë se si të çaktivizoni kërkimin për iPhone tim, një nga funksionet më të rëndësishme dhe të sigurta që na ofron Apple kur bëhet fjalë për të mbrojtur pajisjen tonë nga vjedhja ose humbja e saj, por nganjëherë duhet ta çaktivizojmë atë për të shitur celularin, për ta riparuar atë apo çfarëdo gjë tjetër.

Apple ID

15.39 dollarë për një Apple ID në Dark Web

Shitja e kredencialeve (karta krediti, llogari bankare, Netflix, PayPal, pasaporta, ...) janë të dukshme. Qëllimi përfundimtar i inxhinierisë sociale bazohet në marrjen e informacionit dhe më pas shitjen e tyre. Nëse ata nuk do ta shisnin atë ose do të bënin një fitim prej tij, nuk do të kishte kuptim ta bënin këtë.