Si funksionon CarPlay në iOS 12

Ne shpjegojmë se si funksionon CarPlay në versionin e ri për iPhone dhe iPad, iOS 12, duke përdorur komandat zanore dhe kontrollet fizike.

Si të pranoni Apple Pay në biznesin tuaj

Apple Pay tani është në dispozicion në bankat kryesore në Spanjë dhe përdorimi i tij ka filluar të rritet. Nëse keni një biznes, duhet të mësoni se si funksionon.

Si të aktivizoni azhurnimet automatike në iOS 12

Përditësimet automatike të iOS 12 janë një nga risitë që na sjell versioni tjetër i iOS. Ne ju tregojmë se si mund t'i aktivizojmë në mënyrë që iPhone-i ynë të jetë gjithmonë i azhurnuar.

Bashkëthemeluesi i fundit i Siri Lë Apple

Asistenti i Apple Siri nuk ishte një krijim i vetë kompanisë, por u ble disa vjet më parë, nga një grup zhvilluesish, i fundit nga tre krijuesit e asistentit virtual të Apple, Siri, sapo është larguar nga kompania, pretendon ai, për personal arsye.

Fortnite

Sheshi i Lojërave Fortnite do të kthehet nesër

Fornite është bërë një sukses në të gjitha platformat në të cilat është në dispozicion sot, të cilat janë të gjitha përveç Android, një platformë për të cilën Më 25 korrik, Fortnite Playground do të jetë përsëri në dispozicion me lajme të reja dhe të rëndësishme.

Shiriti zanor Sonos Beam tani i disponueshëm për 449 euro

Disa javë më parë ne botuam një artikull në të cilin ju treguam produktin më të fundit që kompania Sonos kishte prezantuar, një shirit zanor për shiritin zanor The Sonos Beam për televizion tani është në dispozicion për shitje në Spanjë për 449 euro.

Apple ndalon nënshkrimin e iOS 11.4 pasi të lëshojë iOS 11.4.1

Javën e kaluar, djemtë e Cupertino lëshuan versionin përfundimtar të iOS 11.4.1, një version përfundimtar që mbërriti pas disa beta dhe që mbërriti për Djemtë e Cupertino kanë ndaluar nënshkrimin e versionit të iOS 11.4 para të cilit mund ta gjejmë aktualisht në Apple serverat.

IPhone 2018 mund të ketë 4 GB RAM

Në këtë kohë të verës, tretësit e rinj që Apple do të paraqesë, parashikohet, në shtator, duhet të jenë tashmë në fazat e fundit të testimit. Të dhënat e Geekbench duket se tregojnë një iPhioen të ri të mundshëm me 4 GB RAM dhe një përmirësim të vogël të fuqisë së procesorit.

Njoftimet e grupeve IOS 12

Kështu janë njoftimet në iOS 12

iOS 12 ka ardhur me lajme dhe përmirësime të vogla. Një nga ata që përmirësojnë përdorimin e iPhone tonë pothuajse pa e kuptuar, por më pas bëhen thelbësorë. Ky është rasti i lajmeve në njoftimet e iOS 12.

Si të degradoni nga iOS 11.4 në iOS 11.3.1

Ne ju mësojmë të degradoni një pajisje që ka iOS 11.4 në një version iOS 11.3.1, në këtë mënyrë mund të sigurojmë që të mund të instalojmë Cydia me mjetin Electra kur CoolStar ta azhurnojë atë.

Si të fshini përgjithmonë një Apple ID

Privatësia po bëhet një nga shtyllat themelore të kompanive të mëdha. Pas azhurnimit të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave, Apple ka shtuar një mjet për të hequr përkohësisht një ID të Apple.

Logo Kryeministri Amazon

Amazon ofron për sot 21 maj

Ne zgjedhim ofertat më të mira të Amazon për aksesorët për iPhone dhe iPad, me ulje që variojnë nga 30 në 40% por që do të zgjasin vetëm deri në fund të ditës.

Si të shtoni afishe në Telegram

Si të shtoni afishe në Telegram

Nëse jeni lodhur duke përdorur gjithmonë të njëjtat afishe, në këtë artikull ju tregojmë se si mund të shtojmë afishe të reja në aplikacionin e mesazheve Telegram.

Dyqani i paautorizuar i Riparimit të iPhone mund Apple

Megjithëse Apple bën gjithçka që është e mundur për të parandaluar që punëtoritë e palëve të treta të jenë në gjendje të riparojnë jozyrtarisht iPhone, në Norvegji ajo sapo ka humbur një proces të rëndësishëm në lidhje me këtë.