Ekosistemi iOS dominon sektorin e biznesit në SHBA

Pajisjet mobile janë bërë një mjet më shumë pune, veçanërisht për ata përdorues që rrallë vizitojnë zyrën. Duke pasur në Shtetet e Bashkuara, përdorimi i sistemit operativ iOS midis kompanive është rritur në 79%, shifra që vazhdojnë të rriten çdo vit.

Ky mund të jetë iPad Pro i ri 2018

Ato shfaqen. Disa imazhe dhe video të një modeli 3D që mund të na tregojnë pamjen e iPad Pro 2018 që Apple do të prezantojë javën e ardhshme