Google Glass nuk ka vdekur

Google duket se është riaktivizuar me Google Glass pas pranimit të madh që ka pasur platforma e realitetit të Apple.

Apple TV

Kompania Florida hedh padi ndaj Apple

Proces i ri gjyqësor që i bie Apple për shkelje të një patente. Me këtë rast, një kompani nga Florida paditi për një sistem të përdorur nga Apple TV

Jailbreak ka vdekur

Pa hakerë që duan ta zhvillojnë atë dhe me një komunitet gjithnjë e më pak të interesuar, Apple duket se e ka arritur qëllimin e saj pas 10 vjetësh