Dash Pro shkon përtej AirPods

Bragi ka prezantuar kufjet e saj të reja pa tel, The Dash Pro, me pajtueshmëri me aplikacione të palëve të treta dhe monitorim fizik

Dhurata për ditën e nënës

Mbajini sytë të pastruar, hyni brenda dhe përfitoni nga rasti të zbuloni se çfarë kemi në dyqan për ju dhe atë me këto sugjerime për Ditën e Nënës.