Tim Cook: "Ne nuk u shmangemi taksave"

Tim Cook foli në Francë për gazetën Le Figaro dhe nuk pushoi së prekuri ndonjë nga çështjet e rëndësishme që vërejnë çështjet aktuale të kompanisë Apple.

Apple Campus 2: puna po mbaron

Baza e re e operacioneve të kompanisë mund të hapë dyert e saj në muajt e ardhshëm, duke pritur ngjarjen e radhës të Apple rreth Prillit.

Apple shënon XNUMX vjetorin e iPhone, por "më e mira është ende për të ardhur"

Historia 10-vjeçare e iPhone

Sot 9 janar, 10 vjet pas prezantimit të iPhone-it të parë, iPhone që doli në treg 6 muaj pas prezantimit të tij.

AirPods nxjerr në pah dobësitë e Apple

AirPods kanë sjellë disa nga mangësitë që Apple dhe sistemet e saj operative kanë pasur për një kohë të gjatë, duke i parandaluar ata që të përfitojnë plotësisht prej tyre.

Wallpapers Super Mario

Ka gjithnjë e më pak ditë derisa Super Mario Run të jetë i disponueshëm në App Store. Ndërsa mbërrin ajo datë, ne ju tregojmë disa prejardhje të Mario