Google nis PhotoScan

Google është i vendosur që ne të përdorim shërbimin e tyre "Fotografitë e Google". Për ta arritur atë, ose të paktën vendos një hap më shumë ...

Magjia e Dashit

Nëse kufjet pa tel Bragi Dash ishin tashmë një zbulim. Nëse ka kufje që mund të futen brenda ...

Të gjitha lajmet në iOS 10.2 Beta 1

Apple ka lëshuar Beta e parë të iOS 10.2 me shumë karakteristika të reja, të tilla si sfonde të reja, emoji të rinj dhe më shumë mundësi konfigurimi.

WiGig, e ardhmja e rrjeteve pa tel?

Teknologjia WiGig na ofron shpejtësi të shkëlqyera të lidhjes, por ka kufizime të rëndësishme që mund të bëjnë që ajo të mos përfundojë zierjen.